ﺷﻜﻼت ﻛﺎﻛﺎﺋﻮﻳﻲ و ﺗﺎﻓﻲ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺎده ﻏﺬاﻳﻲ اﻧﺮژی زا و ﻣﺼﺮﻓﻲ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﻌﻨﻮان ﺗﻨﻘﻼت ﻣﺼﺮف ﻣﻲ ﺷﻮد . ﺷﻜﻼت و ﺗﺎﻓﻲ در ﺷﺮاﻳﻂ ﻋﺎدی ﻣﺤﻴﻂ دو ﻣﺎه ﻣﺎﻧﺪﮔﺎری دارد .ﭼﻨﺎﻧﻜﻪ ﺑﻴﺶ از ﻳﻜﺴﺎل در اﻧﺒﺎر ﺑﻤﺎﻧﺪ ﺧﻮاص و ﻛﻴﻔﻴﺖ ﺧﻮد را از دﺳﺖ ﻣﻲ دﻫﺪ .اﻧﺒﺎر ﻣﺤﺼﻮل ﺷﻜﻼت و ﺗﺎﻓﻲ ﺑﺎﻳﺴﺘﻲ دارای ﺟﺮﻳﺎن ﻫﻮای ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎﺷﺪ .اﻧﺒﺎر ﺷﻜﻼت ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖ ﻣﺎه ﺑﺎ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﺧﻮب ﺑﺎﻗﻲ 6 درﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﻴﮕﺮاد ﺑﺎﺷﺪ .ﺗﺤﺖ اﻳﻦ ﺷﺮاﻳﻂ ﺷﻜﻼت ﺑﻤﺪت 18 ﺗﺎ 16 و درﺟﻪ ﺣﺮارت %60 ﻧﺴﺒﻲ ﺧﻮاﻫﺪ ﻣﺎﻧﺪ .ﺑﻪ ﻃﻮر ﻛﻠﻲ ﺷﻜﻼت ﺑﺎﻳﺪ در درﺟﻪ ﺣﺮارت ﻫﺎی ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻧﮕﻬﺪاری ﺷﻮد.فایل pdf به صورا زیپ شده در 15 صفحه.دانلود طرح توجیهی تولید شکلات و تافی با ظرفیت 600 تن در سال
طرح توجیهی تولید شکلات و تافی با ظرفیت 600 تن در سال