فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی

اختصاصی از فی فوو ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی


ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی

این فایل حاوی ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی می باشد که به صورت فرمت PDF در 36 صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.

 

 

 

 

فهرست
هدف
ویژگیهای محل احداث واحد تولیدی
محوطه واحد تولیدی
شرایط فنی و بهداشتی ساختمان و سالن تولید
بخشهای سرویس دهنده و تاسیسات واحد تولیدی
شرایط و ویژگیهای کلی انبارها
ویژگیهای سردخانه
سیستم حمل ونقل
سیستم شستشو ، ضد عفونی و گند زدایی
شرایط فنی و بهداشتی قسمتهای رفاهی
کنترل حشرات ، جوندگان ، پرندگان و حیوانات مزاحم
آزمایشگاهها
اصول فنی وبهداشتی تولید ، تجهیزات و ماشین آلات فرآوری
تعمیر و نگهداری

 

تصویر محیط برنامه


دانلود با لینک مستقیم


ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.