این فایل حاوی ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی می باشد که به صورت فرمت PDF در 36 صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.
فهرست
هدف
ویژگیهای محل احداث واحد تولیدی
محوطه واحد تولیدی
شرایط فنی و بهداشتی ساختمان و سالن تولید
بخشهای سرویس دهنده و تاسیسات واحد تولیدی
شرایط و ویژگیهای کلی انبارها
ویژگیهای سردخانه
سیستم حمل ونقل
سیستم شستشو ، ضد عفونی و گند زدایی
شرایط فنی و بهداشتی قسمتهای رفاهی
کنترل حشرات ، جوندگان ، پرندگان و حیوانات مزاحم
آزمایشگاهها
اصول فنی وبهداشتی تولید ، تجهیزات و ماشین آلات فرآوری
تعمیر و نگهداری
تصویر محیط برنامه
ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی