فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله بازیهای کامپیوتری و تاثیرات آن

اختصاصی از فی فوو دانلود مقاله بازیهای کامپیوتری و تاثیرات آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله بازیهای کامپیوتری و تاثیرات آن


دانلود مقاله بازیهای کامپیوتری و تاثیرات آن

فهرست مطالب:

1-    تاریخچه بازیهای کامپوتری

2-    تاثیر بازیهای کا مپوتری بر روی کودکان

     الف: اعتیاد الکترونیکی ، بیماریهای روانی جوانان را افزایش می دهد
بازیهای کامپیوتری



 بازیهای کامپیوتری رفته رفته جای خود را در زندگی انسان باز می کنند.
شاید از ظهور این پدیده بیش از دو دهه نگذشته باشد ولی در این مدت فراز ونشیب ها و نقاط برجسته ای در تاریخچه آن وجود داشته است. در این مقاله سعی می کنیم مرور کوتاه واجمالی به سه دوره اصلی بازیهای کامپیوتری داشته باشیم. این دوره ها عبارتند از:
 
 دهه هشتاد – نسل اول
در حقیقت شروع بازیهای کامپیوتری را می توان از بازی های  اولیه شرکت Atari
( دستگاههای TV Game) دانست. بازیهایی مانند Pong که تنها شامل دو خط ، یک توپ و یک زمین مانند زمین تنیس بودند.
از طرف دیگر در همین سالها بازی هایی نیز برای سیستم های بزرگ (Main Frame) ساخته شد. اولین نمونه های آنها بازی ماجرایی Colossal Caves (که ساختش هم ماجرایی جالبی دارد)
این زمان بین 1982 – 1978 بود وهنوز چیزی به عنوان بازی های کامپیوتری به مفهوم امروزی مطرح نبود. ولی ناگهان علاقه به بازیهای ویدیوئی رشد زیادی یافت و به دنبال آن دستگاهها یا به عبارت درست تر کنسولهای گوناگون بازیهای کامپیوتری از سوی شرکتهای مختلف وارد بازار شد.
بازیهای این دوره بیشتر معمایی ویا Actionهای ساده بودند. از نمونه های برجسته این بازی ها می توان به Defender,Pacman,SpaceWars,SpaceInvades اشاره کرد.
ومهمترین کنسول ها نمونه های نسل دوم Atari و Nintendo بودند. رفته رفته با ظهور سیستم هایی مثل C-64 با توانایی های  زیادی در بازی وگرافیک،بازی های کامپیوتری شکل امروزی تری به خود گرفت.
 
این زمان (اواسط دهه هشتاد) بازی ها بیشتر به سمت بازیهای جنگی (WarGames)سوق پیدا کرد.شاید یکی از دلایل این امر (علاوه بر مسائل فنی)جو متشنج اواخر دهه هشتاد آمریکا (ناشی از جنگ سرد با شوروی سابق)بود ودیگری برنامه های فضایی رئیس جمهور وقت آمریکا یعنی ریگان که اینگونه بازی ها را در مرکز توجه مردم قرار داد. مهمترین بازی های این دوره Balance of Power وStar Flight بودند. نقطه عطف دیگر این زمان ظهور غول بازی های کامپیوتری یعنی EA (Electronic Arts) بود که با ساخت بازی Archon پابه این عرصه نهاد. پس از این بازی EA به سرعت خود را به عنوان شرکتی مهم در این زمینه مطرح کرد وبلافاصله بازی هایی چون Archon II,Seven Cities of Gold و Lord of Conguest را عرضه کرد.
 
بازی های ماجرایی نیز در این زمان از استقبال زیادی برخوردار بودند ونسخه هایی چون Infidel فروش مناسبی یافتند. با پیشرفت تکنولوژی رفته رفته گونه های تازه ای نیز وارد شدند.
اولین گونه تازه بازیها ، RPG یا بازی های نقش آفرینی بود بازی های نقش آفرینی اولیه شباهت زیادی به بازیهای Action داشتند و تنها تفاوت مسیر پازل گونه  بازیگر بود.
سری بازیهای Ultima اولین نسخه های اینگونه بازی بود.
قابلیت های تازه سیتم هایی مثل C-64 بازی های جالبی را در اواخر این دهه معرفی کرد. بازیهایی مثل Phantasie یا Magic candle از گونه RPGو آغاز سری Lemmings توسط Locas Arts که آینده بازی ها را در دهه 90 روشن نشان می داد
در سال 1972 ، یک جوان برنامه نویس و همسر جوانش که عاشق غارنوردی بودند تصمیم به کشف مسیرها و تالارهای تازه ای در غارهای ماموت ایالت کنتاکی گرفتند.
 برای داشتن نقشه ای دقیق از مسیرها این برنامه نویس تصمیم گرفت نقشه غار را در کامپیوتر خود پیاده کند. این کار مدتی ادامه یافت ولی با جدا شدن زوج جوان تمام اکتشافان نیمه کاره باقی ماند. دادگاه بچه های برنامه نویس را هم به او داد. حال او به فکر سرگرم کردن بچه هایش افتاده ، پس پشت کامپیوتر PDP-10 خود نشست و یک شبیه سازی یاده از نقشه غار را پیاده کرد.
 این شبیه سازی در محیط متنی (TEXT) بود و برنامه نویس جوان در فکر فروش آن نبود ، بلکه فقط می خواست بچه هایش سرگرم شوند ولی جذابیت کار باعث شد دوستانش نیز شروع به بازی کنند و بدین ترتیب اولین بازی ماجرایی برای کامپیوتر ساخته شد.
نام این برنامه نویس جوان Will Crowther  بود. او مشاهده استقبال از بازی ساده اش آن را رنگی کرد و در شبکه ARPANET قرار داد. به مرور Crowther  معماها و مسیرها را افزایش داد و سعی در جذاب تر کردن بازی نمود. استقبال از بازی برنامه نویس جوان دیگری به نام Don Wood  را بر آن داشت تا یک بازی ماجرایی واقعی بنویسد. Wood  توانست اجازه استفاده از بازی Crowther را از او بگیرد .
 
 معماها ، دام ها ، هیولاها و جواهرات را به بازی Crowther اضافه کرد تا بازی Colossal Caves یا غارهای عظیم الجثه شکل بگیرد. بازی غارهای عظیم الجثه بزودی جای خود را در ARPANET باز کرد. در آن زمان کامپیوترها به صورت امروزی به تمام خانه ها نفوذ نکرده بود و تنها محدود به مراکز خاص دولتی و ادارات مهم بود ولی همین اشخاص حرفه ای مدتها وقت خود را صرف بازی می کردند و بزودی گروهی به نام انجمن بازیکنان بازی های ماجرایی از برنامه نویسان و کاربران حرفه ای کامپیوتر شکل گرفت.
شرکت Microids  با عرضه بازی های موفق ماجرایی رفته رفته احاطه خود را به این گونه بازی نشان می دهد . داستانهای جالب ، فن آوری مناسب و گرافیک زیبا باعث شده است تا Post Mortem  ، Syberia  و بزودی Syberia II  بهترین و موفق ترین محصولات بازی های ماجرایی شوند .
در این بخش با کارگردان هنری و سازنده Syberia  و Syberia II  مصاحبه ای داریم تا اطلاعاتی در مورد نسخه دوم بهترین بازی ماجرایی سال بدست آوریم .
 - به عنوان اولین سئوال اگر نظری راجع به دریافت بهترین بازی ماجرایی سال 2002 برای Syberia دارید، بفرمائید ؟

 

شامل 17 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بازیهای کامپیوتری و تاثیرات آن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.