فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

اختصاصی از فی فوو تحقیق در مورد نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند


تحقیق در مورد نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:24

 

  

 فهرست مطالب

 

 

نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

 

۱- کاشت داشت و برداشت چغندر

 

۲- تحویل دادن چغندر قند به کارخانه

 

۳- تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو :

 

۴- انتقال چغندر به محل فرایند

 

۵- شستشو ی چغندر

 

۶- تهیه خلال چغندر      

 

۷- استخراج قند از خلال

 

۸- خشک کردن تفاله

 

۹- تصفیه شربت خام

 

الف- تهیه شیر اهک  و گاز کربنیک

 

ب- زدن شیر اهک  به شربت یا دفکاسیون

 

ج- زدن گاز کربنیک به شربت

 

د- صاف کردن

 

ه-سولفیتاسیون و رنگبری شرب

 

۱۰- تغلیظ شربت یا اواپراسیون

 

 

 

 

 

قبل از ورود به مباحث اصلی- این نیاز وجود دارد که شناخت کلی از مراحل تولید قند و شکر وجود داشته باشد . همان طور که در نمودار ۱-۱ مشاهده می شود خلاصه ای از این مراحل را بدون ذکر جزپیلات می توان به صورت زیر بیان کرد قابل ذکر است که خطوط تولید درکارخانه هایقند کم و بیش با هم تفاوتهایی دارند اما سعی بر ان است که متداولترینروشها و خطوط تولید در کارخانه های ایران مبنای توضیحات باشد

۱- کاشت داشت و برداشت چغندر

چغندر قندهای رسیده و سالم - اماده برداشت هستند و معمولا بعد از حمل به کارخانه سر و دم انها قطع شده و بهتر است که تا حد امکان عاری از مواد خارجی باشد

۲- تحویل دادن چغندر قند به کارخانه

چغندر ها معمولا با کامیون به کارخانه حمل شده و پس از توزین کامیون همراه با محموله ان در قسمت توزین به قسمت عیار سنجی رفته و با دستگاه مخصوص از چغندر ها نمونه برداری می شود تا در صد قند ( عیار ) نمونه های اندازه گیری شود . پرداخت قیمت چغندر بر اساس وزن خالص چغندر و در صد قند ان و همچنین با توجه به در صد افت وزنی مربوط به خاک و گل وسایر نا خالصیهای همراه چغندر - انجام می شود

۳- تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو :

پس از تخلیه محتویات کامیون توسط دستگاه تخلیه در سیلو - چغندر ها باید تا زمان مصرف در سیلو نگهداری شوند . باید از نگهداری طولانی مدت چغندر قند در سیلو اجتناب کرد- زیرا چغندر در سیلو با پدیده افت وزنی و ضایعات قندی در اثر تنفس و فساد میکروبی مواجه است

۴- انتقال چغندر به محل فرایند

غالبا برای انتقال چغندر از سیلو به محل فرایند از جریان اب استفاده می شود  در ضمن انتقال اعمالی مانند سنگ گیری و علف گیری نیز انجام می شود

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.