فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی

اختصاصی از فی فوو دانلود مقاله حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی


دانلود مقاله حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی

 

مشخصات این فایل
عنوان: حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 15

این مقاله در مورد حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی می باشد .

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی

دهه 1960 و اوایل دهه 1970 روزهای شکوفایی مایکروویو صنعتی است . چند شرکت بزرگ ، bechtel, Litton Industries, Varian,Raytheon  Armour-crydry و چندین شرکت کوچکتر به منظور پیشرفت تجهیزات حرارت دهی مغناطیسی جدید ، سرمایه گذاری کردند . با کمک نیروی فکری و سرمایه و استفاده از آن در صنایع غذایی مناسب تر از دیگر صنایع تشخیص داده شداین شرکتها از شرکتهای مواد غذایی کوچک و بزرگ بازدید کرده و با مشکلات حرارت دهی آنها آشنا شدند و جهت رفع مشکلات صدهایاحتی هزارها آزمایش انجام دادند . نتایج آزمایشات حاکی از وجود مشکلات زیادی بوده که احتمالاً غیر قابل پیش بینی بود . در حالی که تعداد محدودی از سیستم مایکروویو در صنعت به کار .......(ادامه دارد)

مکانیسم حرارت دهی مایکروویو  :
در روشهای متداول پخت ، حرارت از منبع حرارتی خارجی به ماده غذایی منتقل می شود لیکن در روش مایکروویو داخل ماده غذایی حرارت تولید می شود . دو مکانیسم اصلی تولید گرما در مایکروویو عبارتند از : پلاریزاسیون یونی و چرخش دو قطبی .
پلاریزاسیون یونی زمانی که یونهای موجود در یک محلول شیمیایی به طرف یک میدان الکتریکی حرکت می کند ، روی می دهد . یونهای مثبت و منفی و نمکهای محلول در غذا نظیر کلرید سدیم در میدان .....(ادامه دارد)

تجهیزات  مایکروویو :
تجهیزات  مایکروویو عبارتند از : ژنراتورها ، هادی امواج یا موجبر ، اتاقک فلزی برای عملیات غیر مداوم عملیات غیر مداوم یا یک تونل سوار شده بر روی تسمه نقاله برای عملیات مداوم .
ژنراتور وسیله ای الکترونیکی معروف به مگنترن است که اجزای آن یک دیود استوانه ای است که کاتد در مرکز و آند در محیط اطراف آن قرار گرفته است .
وقتی انرژی داده می شود ماده ساطع کننده الکترون در کاتد تحریک شده و الکترونها به داخل فضای خلاء میان آند و کاتد منتشر می شوند ، حفره های تقویت کننده آند مانند یک نوسان ساز عمل کرده و میدان الکتریکی تولید می کنند .
میدان الکتریکی به وسیله یک آهن ربا که اطراف مگنترن را احاطه کرده به میدان  مغناطیسی .....(ادامه دارد)

اثر مغناطیس در کارخانه بسته بندی مواد غذایی :
جهت تهیه قوطی ها ی رب ، کمپوت میوه جات مختلف و ... در کارخانه بسته بندی ابتدا ورق های مورد نظر که اکثراً از کشورهای اروپایی ( هلند ) وارد کشور می شوند و دو بار لاک می خورند و در کوره قرار می گیرند تا لاک پخته شود نکته جالب توجه این است که ورق مورد نظر در فواصل معین که در واقع محل برش در مرحله بعد است لاک نمی خورد زیرا هنگام استفاده از دستگاه جوش که توسط الکترود کار می کند قسمتهایی که لاک خورده اند جوش نمی خورند . پس از مرحله برش دو طرف ورقه های سایر بندی شده برای تشکیل بدنه بهم جوش می خورند .
لاک اندود کردن قوطی ها به این دلیل است که ماده غذایی تاثیری روی بدنه و سر و ته قوطی .....(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی

مقدمه   
تاریخچه کاربرد حرارت دهی مایکروویو   
روشهای حرارتی مواد غذایی :   
حرارت دهی مواد غذایی با مایکروویو :   
مکانیسم حرارت دهی مایکروویو  :   
مکانیسم حرارت دهی مایکروویو ( پلاریزاسیون یونی و چرخ دو قطبی )   
خواص دی الکتریک مواد غذایی  :   
تجهیزات  مایکروویو :   
اثر مغناطیس در کنسرو سازی :   
اثر مغناطیس در تجزیه مواد غذایی :   
طیف الکترو مغناطیس :   
اثر مغناطیس در کارخانه بسته بندی مواد غذایی :   
اثر مغناطیس در تشخیص چاقی و محاسبه رژیم غذایی :   
تولید هیدروژن مصرفی:  
منابع ومآخذ 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله حرارت دهی در فرآیند مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.