فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در عرضه مواد غذایی

اختصاصی از فی فوو پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در عرضه مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در عرضه مواد غذایی


پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در عرضه مواد غذایی

فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 39 اسلاید

 

 

 

 

 

 

اهداف اختصاصی :

vتولید فرورده های ایمن
vتهیه شواهدی مبنی بر تولید  و عرضه در زمانهای بازرسی و بروز شکایات
vبر آورده ساختن نیاز های مشتری و سازگاری با دستورالعملها
vمشارکت بخش خصوصی و متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی
vاستفاده  بهینه از منابع موجود
—
تاریخچه در ایران :
qسالهای 75-1370 :دوره های متعدد آموزشی توسط وزارت بهداشت، سازمان دامپزشکی و شرکت شیلات ایران و با همکاری سازمانهای مسئول بین المللی مانند WHO وFAO
q
qسال1375 : تدوین اولین استاندارد ملی ایران در خصوص اجرای سیستمHACCP

 

qسال1378 : وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی کمیتۀ کشوری HACCP را با عضویت سایر سازمانهای مسئول تشکیل داد.
—
—

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در عرضه مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.