فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

استفاده از فن آوری پالس نوری به منظور ضدعفونی نمودن مواد غذایی

اختصاصی از فی فوو استفاده از فن آوری پالس نوری به منظور ضدعفونی نمودن مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

استفاده از فن آوری پالس نوری به منظور ضدعفونی نمودن مواد غذایی


استفاده از فن آوری پالس نوری به منظور ضدعفونی نمودن مواد غذایی

استفاده از فن آوری پالس نوری به منظور ضدعفونی نمودن مواد غذایی

 Fulltext 

نویسند‌گان:
[ پیام مهرآذر ] - دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز،
[ رضا رضایی مکرم ] - استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز،

report iconخلاصه مقاله:

امروزه مصرف کنندگان متقاضی غذاهای فرآوری شده با کیفیت بالا هستند که در ویژگی های تغذیه ای و خصوصیات ظاهری آنها کمترین تغییری ایجاد شده باشد. روشهای فرآوری مواد غذایی بدون استفاده از حرارت، کیفیت مواد غذایی را بهتر از روشهای فراوریحرارتی مرسوم حفظ می نماید. فناوری پالس نوری ) PL ( یک تکنولوژی نوین غیر حرارتی می باشد که به منظور رفع آلودگی سطحی موادغذایی و ظروف نگهداری مواد غذایی با استفاده از پالسهای کوتاه، شدید و وسیع الطیف مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله مبانی، مکانیسم غیر فعالسازی میکروبی و نحوه بکارگیری این فناوری در مواد غذایی مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین عوامل مهمی که به منظور کارایی بهتر این روش باید مد نظر قرار گیرد نیز مورد بحث قرار خواهند گرفت . در این فرآیند با ذخیره سازی انرژی الکتریکی دریک خازن و سپس آزاد ساختن آن در قالب پالسهای شدید و کوتاه می توان به سطوح بالای انرژی در سیستم دست یافت. انرژی ذخیره شده سبب تولید پالسهای نوری کوتاه )چند صد میکروثانیه( و قوی توسط یک لامپ حاوی گاز بی اثر می شود. منبع انرژی، پالسهایی با شدت جریان و ولتاژ زیاد تولید می کند که به لامپ منتقل می شود. زمانی که خازن تا حد معینی شارژ گردید انرژی نورانی از طریق کلیدمخصوص ولتاژ بالا به لامپ منتقل شده، زمانی که جریان شدید الکتریکی از میان گاز عبور می کند یک پالس نوری قوی از لامپ منتشر می شود . از این فناوری جهت استریل نمودن مواد دارویی، ابزار پزشکی، ظروف بسته بندی و آب استفاده می شود. تاثیر این فرآیند برروی طیف گسترده ای از میکروارگانیسمها شامل باکتریها )سلولهای رویشی و اسپورها( قارچ ها، ویروسها و پروتوزوآها نیاز مورد بررسی قرار گرفته است.

 

کلمات کلیدی:

 

پالس نوری، تکنولوژی بدون حرارت، میکروارگانیسم ها، مواد غذایی، کیفیت

 


دانلود با لینک مستقیم


استفاده از فن آوری پالس نوری به منظور ضدعفونی نمودن مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.