موضوع :
بررسی تاثیر روش های مختلف فراوری دانه ی سویا بر قابلیت هضم شکمبه ای پروتئین و ماده خشک آن با استفاده از روش های تولید گاز و کیسه های نایلونی
Evaluation of different processing methods of soybean on ruminal disappearance
of dry matter and crude protein using gas production and nylon bag techniques
فهرست مطالب: صفحه
الف) چکیده........................................................................................................... 3
ب) بیان مسئله..................................................................................................... 4
ج) سئوالات تحقیق.............................................................................................5
د) فرضیات تحقیق.............................................................................................. 5
ه) بررسی منابع.................................................................................................... 6
و) مواد و روش ها (روش تحقیق)......................................................................7
ز) نتایج مورد انتظار........................................................................................... 10
ح) معیار ارزیابی موفقیت................................................................................... 10
ی) منابع و ماخذ............................................................................................. 11
ک) واژه نامه.......................................................................................................
فرمت فایل: PDF
صفحات:19صفحه
زبان : فارسی
پروپزال کارشناسی ارشد رشته علوم دامی گرایش تغذیه دام