در این مقاله یک مدل تصمیم گیری برای تعمیرات و نگهداری قطعات مکانیکی در حالت غیر قطعی ارائه شده که معیار تصمیم گیری حداکثر کردن قابلیت اطمینان به روشی اقتصادی با کمترین هزینه می باشد. بوسیلة این مدل احتمالی پس از هر بازرسی بر اساس اندازه های بدست آمده از تمام بازرسی های قبلی، هم زمان در مورد بهترین عملیات تعمیرات و نگهداری و زمان بازرسی بهینه بعدی با توجه به معیار ذکر شده تصمیم گیری می شود. اندازه های بدست آمده در بازرسی ها با شرایط اصلی قطعه رابطه احتمالی دارند، به عبارتی سیاست مورد نظر، تعمیرات و نگهداری بر پایة شرایط غیر مستقیم می باشد. به منظور پیش بینی و برآورد نرخ خرابی یک مدل فضای حالت بر اساس کوواریت نسبی (PCM) تعیین شده و از کالمن فیلتر برای پیش بینی و بروز کردن نرخ خرابی استفاده شده است. در نهایت درستی و اعتبار این مدل با بکارگیری داده های بدست آمده از آزمایش عمر سرعت داده شده گیربکس (مجموعه ای از چرخ دنده ها) در آزمایشگاه تحقیقات دانشکده مکانیک دانشگاه پنسیلوانیا تایید شده است...
مقاله یک مدل احتمالی برای تعمیرات و نگهداری بر پایه شرایط با هدف افزایش قابلیت اطمینان به روشی اقتصادی، در 12 صفحه، با فرمت pdf، به زبان فارسی، همراه با روابط مهم ریاضی و دیاگرام، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
- چکیده
- مقدمه
- مدل کوواریت نسبی Proportional Covariate Model - PCM
- کالمن فیلتر و مدل فضای حالت
- مدل فضای حالت
- پیش بینی و بروز کردن
- برآورد پارامترهای سیستم
- قانون تصمیم گیری
- کاربرد مدل در مورد داده های واقعی
- نتیجه گیری و ارائه پیشنهاد برای تحقیقات آینده
- منابع و مآخذ
!!لطفا قبل از خرید از فرشگاه اینترنتی کتیا طراح برتر قیمت محصولات ما را با سایر محصولات مشابه و فروشگاه ها مقایسه نمایید!!
!!!تخفیف ویژه برای کاربران ویژه!!!
با خرید حداقل 10000 (ده هزارتومان) از محصولات فروشگاه اینترنتی کتیا طراح برتر برای شما کد تخفیف ارسال خواهد شد. با داشتن این کد از این پس می توانید سایر محصولات فروشگاه را با 20% تخفیف خریداری نمایید. کافی است پس از انجام 10000 تومان خرید موفق عبارت درخواست کد تخفیف و ایمیل که موقع خرید ثبت نمودید را به شماره موبایل 09365876274 ارسال نمایید. همکاران ما پس از بررسی درخواست، کد تخفیف را به شماره شما پیامک خواهند نمود.
مقاله با عنوان: یک مدل احتمالی برای تعمیرات و نگهداری بر پایه شرایط با هدف افزایش قابلیت اطمینان به روشی اقتصادی