لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:13
فهرست:
رنج های آزمایشگاهی برای CKD
نکاتی در مورد نگهداری سطح k+ در رنج طبیعی در نارسایی کلیوی:
چگونه می توان سطح پتاسیم را در سبزیجات کاست؟
پیشنهادات لازم برای نگهداشتن k+ در یک سطح نرمال:
میوه ها
سبزیجات
لبنیّات
در زمان های قدیم، انسان ها رژیمی داشتند که بیشتر میوه و سبزی در آن وجود داشت که خیلی کم و یا هیچ سدیمی نداشت. چرا که سدیم یک ترکیب معدنی مهم برای سلامتی است. مردم نسبت به نمک تجربه پیدا کردند، تا جایی که اگر نمک به آسانی پیدا نمی شد، آنها باید مسافت های طولانی برای پیدا کردن آن سفر می کردند. زمانی که مردم زندگی گروهی و شکل یافته را شروع کردند، نمک به صورت یک کالا درآمد و کم کم نمک با ارزش شد و از آن به عنوان یک وسیلة جلوگیری از فساد استفاده می شود.
گوشت با نمک ساییده می شد یا در آب خیسانده می شد. غذاهای دیگر هم به صورت یکسان آماده می شد.
رومانس، فردی بود که نمک را مانند پول، استفاده کرد. در کلمه ی انگلیسی salary که از کلمة لاتین sal می آید و معنی می دهد salt (نمک) . رفرنس برای ارزش نمک هنوز در زبان انگلیسی وجود ندارد.
تحقیق در مورد سطح پتاسیم