فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله سیب

اختصاصی از فی فوو دانلود مقاله سیب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 

 

بیماری قلبی:
تعداد زیادی از مطالعات نشان داده است که غذاهای حاوی مقادیر زیاد(کوئرستین) از قبیل سیب ، سبب بهبود فالعیت آنتی اکسیدانی خون وکاهش میزان تخریب کلسترولLDL به علت اکسیداسیون می گردند. این تحقیقات همچنین ثابت نموده اند که افراد دارای مصرف بالای کوئرستین، کمتر درخطر ابتلا به بیماری قلبی وسکته مغزی قرار دارند.این مشاهدات به اثرات ضد تصلب شرایین وضدلختگی خون درکوئرستین سیب تصریح نموده است.
- بالا بودن کسترول خون:
سیب حاوی مقادیر خوبی از نوعی فیبر به نام (پکتین) است پکتین ازدسته فیبرهای محلول است. یعنی زمانی که مرطوب می شود، چسبنده وغلیظ میگردد. مطالعات کنترل شده مختلف نشان داده است که افزودن پکتین به رژیم غذایی منجر به کاهش متوسطی در سطح کلسترول خون می شود. علت این امر ممکن است اتصال یافتن پکتین سیب به اسیدهای صفراوی باشد که به کاهش کلسترول خون کمک می کند.البته باید توجه شود که تنها پکتین نمایانگر قدرت کاهش کلسترول سیب نیست وسیب صرف نظر از داشتن پکتین،با سایرموادی که دارد،خود یک کاهنده نیرومند کلسترول است وحتی نیروی کلسترول زدایی آن ، ازتمام پکتینی که از یک سیب خارج می شود بیشتر است.
- سرطان:
مطالعات تجربی بر روی نمونه های سلول تومور انسانی چنین پیشنهاد می کند که مقادیر نسبتا"زیاد کوئرستین می تواند برخی از سرطانها رامتوقف نماید.مطالعات جمعیتی در دنیا،با این وجود ، تاکنون تأثیر حفاظتی رژیمهای غنی از این ماده را برابر سرطانها نشان نداده است .در عین حال ،برخی تحقیقات چنین نشان می دهد که کوئرستین به طورخاصی می تواند برای افراد سیگاری مفید باشد مواد سرطان زای تنباکو سبب تخریب دیواره مثانه می شوند و بدین ترتیب موجب رشد سلولهای سرطانی می گردند. چنین کشف شده است که افراد سیگاری که مصرف کننده مقدار زیادی فلاونوئیدهاازجمله کوئرستین موجود در سیب هستند ،از تخریب دیواره مثانه ناشی از تنباکوحفاظت می شوند .
- دیابت:پکتین موجود درسیب می تواند کمک به حفظ سطح قند خون به طور ثابت نماید. قندهای طبیعی موجود در سیب به آهستگی هضم و جذب می شوند، بخشی از این امر می تواند ناشی از تأثیرپکتین باشد که دردستگاه گوارش تشکیل ژل می دهد.افزایش آهسته در سطوح قند خون پس ازمصرف سیب ،به این معناست که سیب "شاخص گلیسمیک" پایینی دارد. بنابراین برای افراد مبتلا به بیماری دیابت ، سیب به طور خاص مفید است.لازم به توضیح است که شاخص گلیسمیک اندازه ای است که تعیین می کند،پس از خوردن غذا قند خون با چه سرعتی بالا می رود.این امر نشان می دهد که به رغم وجود قند طبیعی در سیب،خوردن سیب در افزایش سریع قند خون اثر نمی گذارد.
- فشار خون بالا:
سیب در کاهش فشار خون نیز موثر است .یکی از مطالعات علمی جالب که در این زمینه به عمل آمده نشان می دهد که حتی بوییدن آن نیز فشار خون را کاهش می دهد.- سرماخوردگی:بررسیهای علمی نشان داده است که ویروسها نمی توانند در عصاره سیب مدت زیادی زنده بمانند. برای مقایسه قدرت ویروس کشی سیب با عصاره 18نوع میوه دیگردرآزمایشی معلوم شد که عصاره سیب،انگور وچای دارای قویترین امکان نابودی ویروسها هستند.پژوهشگران متوجه شده اند اشخاصی که بیشتر از دیگران سیب می خورند ،کمتر به سرماخوردگی وناراحتیهای قسمت فوقانی دستگاه تنفسی شامل عفونتهای مربوط به بینی،حنجره ونای مبتلا می شوند.
انار

 

 

 

 

 

میوهای است سرشار از ویتامین وبه علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دی هضم می باشد .خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب اناراست . انار میوه ای است که به آن خون ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است . انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع کننده چربی ، رفع کننده سموم اغلب عفونتهای داخلی ، دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شکم را دباغی میکند ، رب انار ، برگ انار در ضعف معده ، کمی اشتها ، تهوع ، ضعف عمومی ، تصفیه خون ، خاصه در دختران جوان و دررفع میگرن بسیار مفید است.
دانه های میوه ی جنگلی انار که به (نار دان)شهرت دارد در معالجه اسهال بسیار موثر است . اب انار شیرین باشکر ونشاسته برای درد سینه وسرفه توصیه می شود . رب انار نیز برای رفع خماری موثر است.
محصول انار: محصول انار به صورت آب انار،رب و کنسانتره قابل حصول است.
انتخاب انار: در انتخاب انار انواع سنگین تر آن بهتر است و پوست آن باید صاف ،شفاف ، نازک و بدون ترک باشد.
ارزش غذایی
در صد گرم دانه انار مواد زیر موجود می باشد :
انرژی 38 کالری
آب 82 گرم
پروتئین 0/4 گرم
چربی 0/3 گرم
مواد نشاسته ای 10 گرم
کلسیم 4 گرم
سدیم 3 میلی گرم
پتاسیم 260 میلی گرم
آهن 0/5 میلی گرم
ویتامین ب 1 0/2 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/03 میلی گرم
ویتامین ب 3 0/02 میلی گرم
ویتامین ث 4 میلی گرم
خواص انار
از جمله خواص آن می توان به موارد زیر اشاره نمود :
1- انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب و کلیه است.
2- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
3- انار در رفع اوره و کلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می کند.
4- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می کند.
5- مصرف انار شیرین تقویت کننده کبد می باشد و در معالجه یرقان( زردی) مفید است.
6- انار ترش و شیرین( ملس) باعث کاهش فشار خون می شود.
7- مصرف انار در معالجه راشی تیسم، کم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد.
امام صادق(ع) می فرماید : به کودکان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.
تذکرات
1- انار برای اشخاصی که دچار یبوست هستند، مضر است.
2- انار میوه ای سرد است، بنابراین اشخاصی که سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات باید بخورند.
3- انار برای کسانیکه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیاده روی در مصرف انار ترش ایجاد زخم معده می کند.
4- جوشانده پوست درخت و پوست ریشه آن که برای رفع کرم بکار می رود ممکن است ایجاد سرگیجه و استفراغ کند.
خواص قسمت های دیگر درخت انار:
1- جوشانده پوست انار برای گلو درد و زخم گلو ورفع بواسیر مفید می باشد.
2- جوشانده گل انار برای از بین بردن زخم های دهان و اسهال مزمن وبهمراه کنجد برای بهبود سوختگی مفید می باشد.
3- جوشانده ریشه انار برای دندان درد و تنظیم عادت ماهیانه در زنان مفید می باشد.
4- جوشانده پوست درخت انار اثر ضد کرم دارد.
کنسانتره انار
شرکت Roj Enterprises یکی از بزرگترین تولیدکنندگان کنسانتره انار در هندوستان است. کنسانتره انار در هندوستان بعنوان یک محصول لوکس بشمار می آید که مشتریان قیمتهای بالایی را بابت آن پرداخت می کنند. این محصول در اروپا و ژاپن نیز بعنوان یک نوشیدنی سالم شهرت دارد.

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله  19  صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله سیب
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.