فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی فوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش تخصصی چگونگی گسترش دادن موازین بهداشتی سلامتی در بین دانش آموزان با استفاده از الگوی بشقاب غذای سالم

اختصاصی از فی فوو گزارش تخصصی چگونگی گسترش دادن موازین بهداشتی سلامتی در بین دانش آموزان با استفاده از الگوی بشقاب غذای سالم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش تخصصی چگونگی گسترش دادن موازین بهداشتی سلامتی در بین دانش آموزان با استفاده از الگوی بشقاب غذای سالم


گزارش تخصصی چگونگی گسترش دادن موازین بهداشتی سلامتی در بین دانش آموزان با استفاده از الگوی بشقاب غذای سالم

دانلود گزارش تخصصی چگونگی گسترش دادن موازین بهداشتی سلامتی در بین دانش آموزان با استفاده از الگوی بشقاب غذای سالم بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 25

دانلود گزارش تخصصی معلمان,راهکارها,پیشنهادات,گزارش تخصصی فرهنگیان,

این گزارش تخصصی جهت ارائه برای ارزشیابی و کسب امتیاز کامل و همچنین جهت ارائه به عنوان تحقیق ارتقاء شغلی بسیار کامل میباشد

چکیده

شکل‏ گیری رفتار تغذیه ‏ای کودک در سال‌های اول زندگی  همگام با شکل‏ گیری سایر عوامل شخصیتی و رفتاری او در تعیین سرنوشت و روند زندگی آینده ‏اش موثر و بااهمیت است.  ارتباط محکم و اثبات‏ شده بین تغذیه و رفتار وجود دارد.  کمبود مواد مغذی احتمالی ناشی از سوءتغذیه، به‌خصوص در چند سال اول زندگی قادر است اثرات مخربی در تکامل سیستم عصبی و در نتیجه بر چگونگی رفتارها و کنش‏های فردی و در نهایت روی جایگاه اجتماعی شخص داشته باشد. به عنوان مثال فقر آهن، زمینه ‏ساز کم‏خونی و بی‏حالی و عدم تمرکز کافی برای انجام کارهای روزمره یا طی مدارج تحصیلی خواهد بود که قاعدتا در زندگی فرد بسیار سرنوشت‏ ساز خواهد بود.در نوجوانان مقدار و نوع غذاها و میزان و نوع ورزش بر روی قد، رشد و سلامت تاثیر دارد. امروزه برای سنجش وضیعت سلامت و بهداشت جامعه،به وضیت عملکرد بهداشتی افراد بهای بیشتری داده می شود تا تکنولوژی و سرویسهای پزشکی که در آن جامعه ارائه می گردد و تحقیقات نشان داده است که آموزش بهداشت در مدارس می تواند نقش بسزایی در این رابطه داشته باشد.به همین دلیل آموزش بهداشت در مدارس یکی از اولویتهای اصلی در برنامه های بهداشت کودکان و جامعه می باشد . این حق تمامی دانش آموزان است که در محیطی امن و سالم به آموختن بپردازند و برنامه پیشگیری از صدمات و جراحات ناخواسته جهت کمک به این مهم طراحی و اجرا می شود. اینجانب … با توجه به موارد فوق تصمیم گرفتم به کمک الگوی بشقاب غذای سالم و آموزش موازین بهداشتی سلامتی را در بین دانش آموزانم گسترش دهم.  

مقدمه:

تأمین انرژی و مواد لازم برای فعالیت های ذهنی کودکان علاوه بر اینکه سلامت جسم آنها را تأمین می کند بلکه به آنها کمک می کند تا از ساعات حضور در کلاس ها بهترین بهره را ببرند و تمرکز حواس و یادگیری مطالب درسی به بالاترین حد ممکن خود برسد. این انرژی هم از طریق صبحانه که مهمترین وعده هایی که در زنگ تفریح دانش آموزان تهیه می شود بایستی تأمین گردد. توجه به تغذیه فرزندان از مهم ترین وظایف والدین است، زیرا فرهنگ و عادات غذایی در خانه شکل می گیرد و در مدرسه تثبیت می شود. کودکان در این سنین وابستگی خود را به خانواده برای تأمین نیازهای تغذیه ای کاملا از دست نداده اند معلمان، مربیان، و دوستان جدید مدرسه اثرات چشمگیری در تغییر عادت های غذایی آنها دارد. تغذیه دانش آموز از هر جا که تهیه شود، نوع و کیفیت آن مهم است. این کیفیت تنها مربوط به مدرسه نیست. تغذیه چه در خانه چه در مدرسه و چه در راه مدرسه باید مورد توجه قرار گیرد و این مسئله تنها از طریق آموزش صحیح به خانواده ها امکان پذیر است. به دنبال نخوردن غذا در طی خواب شب، اگر دانش آموز صبحانه نخورد به دلیل پایین افتادن قند خون توانایی و شرایط لازم را برای یادگیری مطالب در مدرسه نخواهد داشت. همچنین با فرارسیدن سال تحصیلی جدید احتمال ابتلا به بیماری‌های واگیردار ناشی از حضور دانش‌آموزان در کنار هم در مدارس افزایش می یابد  . از همین رو مسئولان بهداشتی و مسئولان مدارس باید تأکید بسیار زیادی بر شست و شوی دست دانش‌آموزان به‌ ویژه هنگام خروج آنها از دستشویی داشته باشند و آموزش‌های صحیح شستن دست به دانش‌آموزان نیز مد نظر قرار گیرد.علاوه بر این ها، والدین باید به فرزندان دانش‌آموز خود بیاموزند که قوانین مدرسه را بشناسند و به آن احترام بگذارند. وسایل شخصی مانند لیوان و دستمال را هر روز به همراه خود به مدرسه ببرند، برای نوشیدن آب در مدرسه از لیوان خود استفاده کنند، برای بهداشت فردی خود اهمیت قائل شوند و حداقل دو بار در هفته استحمام کنند، موهای خود را مرتب نگه دارند، جوراب‌های خود را مرتب بشویند و با ظاهری آراسته به مدرسه بروند، به تغذیه خود در مدرسه اهمیت بدهند و از مصرف مواد خوراکی کم ارزش مانند چیپس و پفک خودداری کنند، برای میان وعده از لقمه ‌های خانگی یا میوه استفاده کنند، اگر مواد خوراکی میان وعده را از بوفه مدرسه تهیه می‌کنند، مواد خوراکی‌ای را بخرند که دارای بسته بندی، مهر استاندارد و نشانی محل کارخانه باشد، از فروشندگان دوره‌گرد اطراف مدرسه خوراکی نخرند. صبح‌ها قبل از رفتن به مدرسه، حتماً صبحانه بخورند تا برای فراگیری درس‌ها انرژی کافی داشته باشند. کودکان و نوجوانان سرمایه بزرگ انسانی و آینده سازان کشور هستند پس کودکان سالم امروز پایه گذار جامعه سالم فردا خواهند بود مدرسه خانه دوم ماست ، زندگی در محیط بهداشتی لذت بخش است آب و هوا و زمین از نعمت های خدا وند است بنابر این باید در حفظ بهداشت آنها بکوشیم . در محیط اطراف ما به طور طبیعی میلیون ها میکروب وجود دارد ، اگر این میکروب ها به طریقی وارد بدن شوند تحت شرایطی می توانند بیماری زا شده و انسان را بیمار کنند . پس در مدرسه و در خانه، بهداشت فردی را رعایت نموده و پیامهای بهداشتی را به خانواده خود نیز انتقال دهید .


دانلود با لینک مستقیم


گزارش تخصصی چگونگی گسترش دادن موازین بهداشتی سلامتی در بین دانش آموزان با استفاده از الگوی بشقاب غذای سالم

کارآموزی مدیریت

اختصاصی از فی فوو کارآموزی مدیریت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کارآموزی مدیریت


کارآموزی مدیریت

فرمت فایل word بوده و قابلیت ویرایش دارد

 

تعداد صفحه:43

فهرست مطالب :

انواع بازاریابی

واکنش نسبت به تغییرات قیمت

قیمت گذاری در بین سطوح کانال

قیمت گذاری در طول سطوح کانال

جهت یابی اصطلاحات کلیدی

توضیح

کسب مهارت در بازاریابی

پیمودن شبکه

تفکر مانند یک مدیر بازاریابی

مرور مفاهیم

سودمندی دلال

روابط شخصی

توزیع وظایف کانال

تعداد سطوح کانال

رفتار کانال

نتیجه گیری و پیشنهادات

 

مقدمه :

یکى از شرکتهاى فرعی و عمده شرکت ملّى پالایش و پخش فرآورده هاى نفتى ایران است.

این شرکت با بهره گیری از تخصص و خدمات پنج هزار نفر نیروی انسانی عهده دار تامین نفت خام خوراک پالایشگاه های کشور از مبادی تولید داخل و کشورهای حوزه دریای خزر ( سوآپ ) و همچنین انتقال فرآورده های استحصالی از پالایشگاه ها و فرآورده های وارداتی از مبادی جنوب و شمال به انبارهای متصل به خطوط لوله در سطح کشور است.سیستم مخابرات مستقل صنعت نفت نیز زیر نظر این شرکت به منظور پشتیبانی و حصول اطمینان از عملیات انتقال پایدار و ایمن به موازات شبکه عظیم خطوط لوله در حال بهره برداری است.

 


دانلود با لینک مستقیم


کارآموزی مدیریت

nvram هواوی g610-u20 هم برای spflash و هم mtkdroid

اختصاصی از فی فوو nvram هواوی g610-u20 هم برای spflash و هم mtkdroid دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

nvram هواوی g610-u20 هم برای spflash و هم mtkdroid


nvram هواوی g610-u20 هم برای spflash و هم mtkdroid

nvram هواوی g610-u20 هم برای spflash و هم mtkdroid

این بکاپ توسط خودم گرفته شده و تضمینی است

اعتماد شما دلگرمی ماست


دانلود با لینک مستقیم


nvram هواوی g610-u20 هم برای spflash و هم mtkdroid

دانلود مقاله بازار مصرف سوریمی

اختصاصی از فی فوو دانلود مقاله بازار مصرف سوریمی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله بازار مصرف سوریمی


دانلود مقاله بازار مصرف سوریمی

سوریمی ، فرآورده ای است که در حال حاضر بیشترین رشد را در بازار های جهانی در بین فرآورده های دریایی به خود اختصاص داده است . مردم ژاپن در هر سال حدود 800000 تن سوریمی و فرآورده های ساخته شده از آن مصرف می نمایند . مصرف سرانه این فراؤرده ها در کشور ژاپن ، 7/6 کیلو گرم است . سوریمی در سال 1978 به ایالات متحده آورده شد و از آن موقع به بعد این فرآوررده در ایالات متحده همه ساله از رشدی معادل 100 درصد برخوردار بوده است . در سال 1985 فروش این فرآورده در ایالات متحده به مرز 40000 تن رسید که ارزش آن حدود 180 میلیون دلار بود . این رقم در سال 1990 به مرز یک میلیون تن رسیده است .

در طی سالهای گذشته ، فهرست متغیر و رو به رشدی از فرآورده های تهیه شده با سویمی وارد بازار های مصرف ایالات متحده شده است . همچنین ، صنعت فرآوری گوشت ایالات متحده نیز علاقه شدیدی به سوریمی پیدا کرد است .

کارخانه تولید سوریمی

کارخانه ای که در این قسمت نتشریح می گردد ، جهت تولید سوریمی در سه درجه مختلف ، به همراه فیله های ممتاز پولاک ، پودر روغن و پولاک طاحی شده است .

فیله های 100 گرمی یا بزرگتر جهت عرضه به رستورانهای یا مرکز فروش جزئی بصورت جداگانه و سریع منجمد می گردند . پودر ماهی بصورت کیسه بندی شده و یا فله به فروش می رسد . بالاخره اینکه سوریمی هم در قالب های 10 کیلو گرمی و به شکل منجمد ، به تولید کنندگان غذاهای سنتی ژاپنی یا به تهیه کنندگان محصولات مشابه غذاهای دریایی نظیر خرچنگ تقلید ، میگوی تقیلدی و صدف تقیلدی عرضه می گردد .

ملاحظات اقتصادی

هزینه لازم جهت احداث و بهره برداری از یک کارخانه تولید سوریمی پولاک به ازای فراوی هر تن ماهی خام ( ظرفیت سالانه ) تقریباً 200 دلار می باشد هزینه ماشین الات به تنهایی در حدود 6 دلار است . ملاحظه می گردد که در مقایسه با ماشین آلات فرآوری سایر فراؤرده های دریایی سرمایه گذاری اولیه نسبتاً بالاتری نیازمند است . اکثر کارخانه های فرآورده های دریایی دیگر ، بطور فصلی کار می کنند ، در حالیکه کارخانه تلید سورمی پولاک ، به خاطر تداوم فصل صید پولاک ،(7 تا 10 ماه) ، تولید سالانه بالاتر ، در نتیجه سود آوری بیشتر دارد .

ساخت ماشین الات فرآوری سوریمی ساده می باشد . تا همین اواخر ، تمام ماشین آلات سوریمی در ژاپن ساخته می شدند اما هم اکنون ، سازندگان ماشین آلات در ایلات متحده و اروپا، فنون ژاپنی را کاملتر نموده و تولید سوریمی را اقتصادی تر و کارآمدتر کرده اند .

این کارخانه تمام امکانات لازم از لحاظ مسکن ، تغذیه و سایر خدمات جانبی  را برای 250 کارمند (150 کارمند دائمی و 100 کارمندموقت در طول فصل تولید تخم ماهی که تقریباً 30 روز از سال را تشکیل می دهد ، مهیا می کند .

خط فرآوری کارخانه به جریان مداوم آب تازه و ترجیحاً کم آهن نیاز دارد . همچنین ، در این کارخانه سرد خانه ای ظرفیت 4000 تن و انباری مشابه همین خوراک تولید ، ساخته می شود .

عوامل مهمی که بر سود آوری عملیات تولید تأثیر دارند ، ساخته می شوند .

  • طول فصل تولید
  • قیمت ماهی خام
  • استفاده از ظرفیت کارخانه در طول فصل تولید

sمواد جانبی مورد نیاز کارخانه شامل سوخت ، آب و برق می باشد . مطابق جدول بیشترین هزینه های جاری مربوط به پولاک خا و نیروی انسانی مورد نیاز در خط تولید است . در جدولهای 8-5 تا 10-5 ارقام مربوط به هزینه های تولید ، مقادیر فروش و سود خالص این کارخانه ارایه گردیده است این کارخانه به زمنی با مساحت تقریبی 20000 متر مربع همراه با سکوی بارگیری به مساحت 300 متر مربع جهت عملیات همزمان تخلیه ماهی و بارگیری محصول برای انتقال به بازار مصرف و ساختمانی با زیر بنای کلی 11500 متر مربع نیاز دارد .

شامل 46 صفحه فایل WORD قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بازار مصرف سوریمی