خلاصه کتاب پنجمین فرمان خلق سازمان یادگیرنده ،نویسنده پیتر سنگه مترجمان: حافظ کمال هدایت، محمد روشن
پیچیدگی از مشخصات عصر حاضر است . همگی ما در زندگی حرفه ای و شخصی خود با مسائل غامض وپیچیده ای روبه رو می شویم که از آنها گریزی نیست و باید برای حل آنها چاره ای اندیشید.بسیاری از علمای علوم اجتماعی به خیال چنین چاره هایی بوده اند و کوشش زیادی در این راه مبذول داشته اند. هر چند این تلا ش ها بی ثمر نبوده اند ولی باید گفت که هر یک آفاتی نیز با خود به همراه داشته اند. ساده انگاری شایع ترین این آفات است . در بعد مدیریت این قضیه خود را به شکل عمل زدگی و اشتیاق در استفاده از الگوهای تکراری حل مسائل و در یک کلام، جستجوی نسخه ای شفابخش و ابزاری همه کاره، نشان می دهد. تئوری های همه شمول و جامعی که مدعی حل تمامی مسائل غامض و پیچیده مدیریت هستند و خود را بی نیاز از آزمون و تدبر می دانند، بارزترین نماد این جریان آفت زده هستند.
این کتاب سعی و تلاشی است در جهت شناسایی ریشه های تفکر ساد ه انگارانه مدیران و تبیین ناتوانی هایی که از این رهگذر سازما ن ها را گرفتار می سازد. کتاب حاضر راه حلی جدید و اساسی برای درمان مسائل و مشکلات سازما ن ها ارائه نمی کند؛ بلکه فراخوانی است به تفکر و تدبر و ترک ساده انگاری و پرهیز از فرضیه های همه شمولی که همواره پیروز و ظفرمند هستند.
مخاطب این کتاب تنها مدیران نیستند، بلکه تک تک ما می توانیم از اصو ل و ضوابط کلی آن درزندگی روزمره خود سود ببریم . هرچند برای کسانی که در پی تقلید و فرار از تفکر هستند مطالب چندانی در آن نمیتوان یافت.
مؤلف این کتاب آقای پیتر سِنگه استاد مدر سه مدیریت انستیتوی تکنولوژی ماساچوست (M.I.T.) و یکی از مشاوران برجسته علم مدیریت ا ست. وی یکی از مبدعان کارگا ه های مدیریت و استفاده از روش های نوین شبیه سازی در این شاخه می باشد و طی دو دهه گذشته در (M.I.T.)برگزار کننده این کارگاه ها برای چند هزار مدیر طراز اول شرکتهای مختلف جهان بوده است.
تعدادصفحات:41
نوع فایل:pdf
خلاصه کتاب پنجمین فرمان خلق سازمان یادگیرنده ،نویسنده پیتر سنگه مترجمان: حافظ کمال هدایت، محمد روشن